Oon nytten töissä, hiljasta, ei ketää. Tänää ei tarvitse kuin vastata puhelimeen ja olla koneella :) Eli hyvää aikaa olla netissä ja kirjoittaa tänne. Eipä ole noita puheluita tänään paljoa tullut...Eikä ole asiakkaitakaan. Vielä kaksi tuntia täytyisi jaksaa... No periaatteessa tämä on ihan mukava työpaikka, aika käy vain pitkäksi silloin kun on yksinään töissä.

Puhuin eilen pitkästä aikaa ystäväni kanssa puhelimessa. Meillä on nykyään noin 300 kilometrin välimatka joten usein ei nähdä. No, tällä ystävälläni on vuoden ikäinen poika ja hän ja hänen aviomiehesnä ovat yrittäneet tämän pojan sytymästä saakka toista lasta, vielä ei ole onnistunut.. Tätäkin poikaa he tekivät useamman vuoden. Nyt ystäväni sanoi että on hieman samankaltaisia oireita kun viime raskauden alussa, ei ole vielä raskaustestiä tehnyt, tekee maanantaina. Hän sanoi ettei oe vielä uskaltanut jos ei olekaan raskaana niin joutuu pettymään pahasti.                                                                        Toivon niin että heillä olisi nyt onnistunut ja ystäväni olisi raskaana.

On niin väärin että ihmiset jotka olisivat hyviä vanhempia ja lapsi olisi enemmän kuin toivottu eivät saa lapsia helpolla tai eivät saa ollenkaan. Sitten "huonot" ihmiset tulevat raskaaksi ja tekevät abortteja minkä kerkeävät! Tämä on niin väärin.

Tänään menemme Herra H:n kanssa hänen kahden kaverinsa synttäreille, minä en heitä oikein tunne mutta kutsu koski minuakin joten mikäs siinä, ilmaista viinaa! ;D                                                     Vähän jännittää että millanen ilta tulee, toivottavasti mukava. Voi ottaakin kunnolla kun huomenna vasta kolmeksi töihin!=)

Kävin eilen hakemassa kartsan Herra H:n veljeltä, hän kun käy Venäjällä niin tulee näin halvemmaksi. No, hän oli myynyt siitä minun kartsastani askeja ja itselleni jäi vain neljä askia! Kyllä suututti kun olin kokonaisen kartsan tilannut, loput askit saan kuulema vasta ensi viikolla..Täytyy siis käydä hakemassa pitkästä aikaa suomalaista KALLISTA tupakkaa... 

Olen kyllä ajatellut lopettaa tupakoinnin, mutta se ei jostain syystä vain onnistu. Turha kiduttaa itseään ja koittaa lopettaa. Sitten kun ei enää vituta ja olisi sopiva aika lopettaa. Viimeistään lopetan kun aloitetaan yrittämään lasta, eli ei vielä pitkään aikaan..

Tunti neljäviis jälel!